Gratis WiFi bij Frituur Het Festijn

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk
en een Ruime Parking

Wanneer je een eetstop wil inlassen is er niets vervelender dan geen plek vinden om te parkeren. Gelukkig kan je steeds bij Frituur 't Festijn terecht dankzij de grote parkeergelegenheid.

Bovendien hebben we ons best gedaan om onze frituur van alle gemakken te voorzien. Daarom is de toegang obstakelvrij en voorzien van een rolstoelhelling en hebben we een airco geïnstalleerd.

Ben je in de buurt van Retie op zoek een plek om te eten? Ben je op doorreis door de Kempen en wil je een makkelijke eetstop inlassen? Onze deuren staan voor je open.

Huisbereide Festijnburgers &
Kip van 't Spit

Voor de bourgondiër die op zoek is naar iets speciaals, hebben we voortaan ook huisbereide Festijnburgers en Kip van 't Spit.

Onze Festijnburgers bestaan uit kwaliteitsingrediënten zoals Angusburgers, traag gegaard buikspek, pulled chicken, Festijnsaus, tomaatcompote, camembert, aioli & chilisaus, etc. Ontdek jouw favoriet en bekijk ons menu.

Liever een lekkere kip van 't spit? Bestel dan een halve of hele kip. Bovendien gebruiken we onze kippen ook bij het maken van onze huisbereide gerechten zoals kipsla, kipcurry, club kip, etc.

Heerlijke Gerechten

We ambiëren altijd om meer te zijn dan een doorsnee frituur. We kiezen voor de beste ingrediënten en vinden het niet erg om je bordje smakelijk aan te kleden.

Wil je een bestelling plaatsen? Bel dan gewoon even naar +32 (0)14 37 83 60 en wij doen er alles aan om een vlotte bediening te garanderen en wachttijden te minimaliseren.

Goede Bereikbaarheid

Met de goede bereikbaarheid vanaf afrit 25 in Oud-Turnhout, stap je binnen de kortste keren (en zonder verloren te rijden) de deuren van Frituur 't Festijn binnnen.

Weet je niet wat eten?

Je vindt vast wel een lekkere snack in ons menu. Neem gauw een kijkje!

Bekijk 't Menu